Site titel
Nieuw! Kleuter4Daagse
Benieuwd naar wat dat inhoudt? Klik hier.
 
                                        __________________________________________________

Combinatiegroep 2/3 en andere cursussen

 Hier ben je aan het juiste adres! Meer weten over een supercursus Combinatiegroep 2/3, hoeken in de kleuterklas, begeleiden van spel, de doorgaande lijn van groep 2 naar 3, je eigen leervraag? Neem contact met mij op via het contactformulier.
 
Voor Iselinge Academie geef de cursus combinatiegroep 2/3 op
22 april 2020 in Rotterdam
12 mei 2020 in Doetinchem
27 mei 2020 in Utrecht
Meer informatie? Klik hier.

Voor intern begeleiders: leerkrachten begeleiden in de combigroep 2/3

In deze eendaagse gaat het om je rol als proactieve systeembegeleider en niet als reactieve ‘trouble shooter’. Je leert denken in kansen, je leert de leerkracht ondersteunen in haar werk, je leert tools om de combinatiegroep te doen slagen. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Hoe zet ik deze combinatiegroep waarin spelenderwijs leren centraal staat, neer? Wat is mijn eerste stap? Hoe krijg ik het gehele onderbouwteam mee? Hoe neem ik ook ouders mee? Jouw rol als intern begeleider is cruciaal in dit gehele proces.
Meer weten? Klik hier.

Eenjarige opleiding PHBO Jonge Kind Specialist

Iets voor jou?

In oktober 2020 start ik in opdracht van Iselinge Academie / Iselinge Hogeschool in Doetinchem bij genoeg inschrijvingen weer met de eenjarige Post HBO-opleiding opleiding Jonge Kind Specialist. Hartelijk welkom!  Klik hier voor meer info.Wil je mij hierover vragen stellen, maak dan gebruik van het contactformulier.