Site titel

Combinatiegroep 2/3 en andere cursussen

 Hier ben je aan het juiste adres! Meer weten over een supercursus Combinatiegroep 2/3, hoeken in de kleuterklas, begeleiden van spel, de doorgaande lijn van groep 2 naar 3, je eigen leervraag? Neem contact met mij op via het contactformulier.
 

 

Cursus combinatiegroep 2/3

 

Cursusdatum en plaats:

 

- Donderdag 24 september 2020 in Rotterdam van 14.30 uur - 20.30 uur

- Woensdag 30 september 2020 in Hengelo (Gld) van 15.00 uur - 21.00 uur

- Online deel 1 maandag 5 oktober 2020 en deel 2 maandag 12 oktober 2020 van 15.00 uur - 16.30 uur

 

 

Helaas sluit Iselinge Academie haar deuren per 1 september 2020. Dit houdt in dat de cursus combinatiegroep 2/3 vanuit Iselinge Academie geannuleerd is. Ik ga als docent bij genoeg deelnemers verder en bied een eigen cursus aan.

Deelnemers die zich hadden ingeschreven bij Iselinge Academie kunnen met mij contacten, en nieuwe deelnemers zijn heel hartelijk welkom! Je kunt je interesse voor de cursus melden via het contactformulier.

 
Nieuw! Kleuter4Daagse
Benieuwd naar wat dat inhoudt? Klik hier.
 
                                        __________________________________________________

Voor intern begeleiders: leerkrachten begeleiden in de combigroep 2/3

In deze eendaagse gaat het om je rol als proactieve systeembegeleider en niet als reactieve ‘trouble shooter’. Je leert denken in kansen, je leert de leerkracht ondersteunen in haar werk, je leert tools om de combinatiegroep te doen slagen. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Hoe zet ik deze combinatiegroep waarin spelenderwijs leren centraal staat, neer? Wat is mijn eerste stap? Hoe krijg ik het gehele onderbouwteam mee? Hoe neem ik ook ouders mee? Jouw rol als intern begeleider is cruciaal in dit gehele proces.
Meer weten? Klik hier.